středa 1. ledna 2014

Knižní plány na rok 2014

Mnoho lidí si dává na nový rok různá předsevzetí. Já osobně si dávám jen ty knižní. :D Např. Reading Challenge na Goodreads, to už je tradice. Předloni jsem přečetla 60 knih a loni 65, tak jsem si letos dala 70. :) Ale ráda bych přečetla ještě víc. Radši si nebudu psát žádné nákupní seznamy, protože předem vím, že ty já NIKDY NEDODRŽÍM. :D Ale stejně jako loni jsem se rozhodla vytvořit takový seznam knih, který bych za tento rok ráda přečetla. Dost možná se ke mně ale během roku dostanou i nějaké další tituly. ;)

Série, které chci dočíst

Stínem políbená (Vampýrská akademie, #3) Pandemonium (Delirium, #2) Sapphique (Inkarceron, #2)

Minulý rok jsem konečně překonala svoje předsudky vůči upírským knihám a začala číst Vampýrskou Akademii. Zatím jsem přečetla dva díly a i když mě tato série zatím nenadchla natolik, abych ji hodnotila plným počtem hvězdiček, opravdu mě baví, je velice čtivá a chtěla bych během roku přečíst všechny čtyři zbylé díly. Dále bych ráda dočetla sérii Delirium, všechny tři díly mám doma již od jejich vydání, ale zatím jsem přečetla jen ten první. A nakonec bych také ráda přečetla Sapphique, jediné pokračování Inkarceronu.

 

Recenzní výtisky

Čas mezi námi (Čas mezi námi, #1) Poslední dopis od tvé lásky Catherine Monument 14 (Monument 14, #1) Rudé jako krev (Lumikki Anderssonová, #1)

Samozřejmě ještě nevím, jaké knížky budu během roku recenzovat, ale teď začátkem roku by se na blogu měly objevit recenze na tyto knihy. Do Času mezi námi se chci pustit hned po Měděném jezdci

Knihy, které vyjdou během roku

Překroč svůj stín (Pushing the Limits, #1) Aliance (Divergent, #3) Silber: Das erste Buch der Träume (Silber, #1) Panic Bez naděje (Bez naděje, #1)

Potrhaná křídla A Tale of Two Centuries (My Super Sweet Sixteenth Century, #2) Etiketa & špionáž (Finishing School, #1) My Life Next Door (My Life Next Door, #1) Eleanor & Park

Tento rok vychází mnoho zajímavých titulů. Upřímně ještě neznám ediční plány všech nakladatelství a o některých titulech určitě ještě nevíme, takže jsou tu hlavně knihy od CooBoo, kteří vydání oznamují předem.

Cress (Lunar Chronicles, #3) Isla and the Happily Ever After (Anna and the French Kiss, #3)  

Z knih vydaných ve světě jsem zvědavá hlavně na třetí pokračování Měsíčních kronik a na Islu... ♥

Nepřečtené knihy, které mám doma...

Moře klidu V šedých tónech Zlodějka knih Ten, kdo stojí v koutě

Amy a Roger: Na cestě Tahle píseň ti změní život Den co den Jestli zůstanu (Jestli zůstanu, #1)

Návrat z temnoty Chvíle před koncem Mé sladké šestnácté století (My Super Sweet Sixteenth Century, #1) Hostitel

Ve tvém pokoji Netvor (Kroniky Kendry, #1) Krásné zlo BZRK

Mám doma ještě víc nepřečtených knih, ale doufám, že se aspoň k těmto během roku dostanu.

Jestli přečtu za tento rok všechny zde uvedené knihy, pak bude má challenge už skoro splněná... :D

4 komentáře :

  1. Já mám doma snad 70 nepřečtených knih, furt řikám, že další kupovat nebudu, abych se trochu hnula a hlavně chci přečíst hlavně ty starší, což jde občas velmi těžce. :D Krásné zlo jsem četla a moc mě nechytlo, Hostitel ale parádní.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se nemůžu dočkat knihy Překroč svůj stín! :-) Vypadá dokonale! :) Ten, kdo stojí v koutě je skvělá kniha. :) Naopak Chvíle před koncem se mi nelíbila. :( A držím palce. Určitě se ti podaří přečíst většinu výše uvedených knih. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také chci dočíst Vampýrskou akademii a Delirium. Nejvíce se těším na Alianci. Chvíli před koncem jsem četla a mě osobně se líbila moc, i když ze začátku mě tolik nechytla. A stejně tak se chystám na Hostitele. Snad se ti podařit splnit všechny cíle :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať se daří :) Ty které máš doma a chystáš se je přečíst mám také v merku na čtení hlavně Zlodějku knih, Ten kdo stojí v koutě a v Šedých tónech :)

    OdpovědětVymazat