středa 8. března 2017

3. narozeniny nakladatelství Yoli

   Před třemi lety, 19. února 2014 (ano, i k této akci najdete na mém letitém blogu report), jsme v Krásných ztrátách křtili nové nakladatelství Yoli. Za tu dobu se toho hodně událo – kavárna změnila název na Café Kampus a Yoli vydalo už přes šedesát knih. Tradiční oslava se však na stejném místě konala i letos. Nechyběly nové knihy, narozeninový dort a dokonce ani ponožky... A já jsem moc ráda, že jsem opět mohla být mezi hosty.


   Na místo jsem dorazila před čtvrtou hodinou, kdy už se kavárna začala plnit čtenáři a blogery. Hned u vchodu hosté obdržely krásné dárečky – plátěnou tašku s logem Yoli, ve které se kromě Yoli tužky nacházel i výtisk připravované novinky Láska v prachu hvězd (Our Chemical Hearts). Kniha by měla vyjít zhruba za měsíc a do té doby si jistě budete moci přečíst na blogu recenzi. Jsem na knihu zvědavá a chci se do ní pustit co nejdříve.


   V úvodu byla řeč o nejúspěšnějších knihách nakladatelství z uplynulého roku a také se představovaly novinky, které vyjdou teprve letos. Shrnutí toho, co Yoli chystá, najdete u nich na webu zde. Pak se četl úryvek z nového románu Jennifer Niven, autorky knihy Všechny malé zázraky, který ponese název Váha vesmíru a vyjde také příští měsíc.


   Následoval tradiční soutěžní kvíz, čokoládovo-višňový narozeninový dort a pak už jen volná zábava. Na závěr všechny čekalo překvapení v podobě stylových fialových Yoli ponožek, které každý dostal podle své velikosti...


   Jako každý rok se oslava opravdu vyvedla a já ještě jednou moc děkuji nakladatelství Yoli za pozvání. :)

8 komentářů :

  1. Ty ponožky jsou roztomilé, hned bych je brala a samozřejmě knihu také! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta taška s těma ponožkama... oboje vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To musela být parádní akce a ty ponožky jsou nej :-D

    OdpovědětVymazat
  4. TO je fajn se zpětně dozvídat, kdo všechno tam byl, ačkoliv já nepoznala nikoho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo no, chtělo by to příště nějaké jmenovky s jmény/přezdívkami a adresami blogů... :D

      Vymazat
  5. Jojo, chtelo :D podle fotek koukám že jsme spolu asi seděly u stolu :)
    Pěkný článek!
    N.

    OdpovědětVymazat