pondělí 3. září 2012

Prázdninové knižní přírůstky

Sice už je 3.září, ale zveřejňuji knižní přírůstky až teď, protože jsem čekala na dvě objednané knížky. Jako prázdninové jsem je nazvala proto, že jsou za delší období - o prázdninách jsem byla hodně pryč a neměla tolik příležitostí si kupovat knihy. Zásobu knih na prázdniny jsem si udělala už v květnu a v červnu. :D

Knih je celkem šest, tady je první čtveřice:
Neohrožená 1 - Francine Pascal
 Tuhle knihu jsem si kupovala ještě koncem června, je to taková jednohubka. Docela mě mrzelo, že anotace popsala skoro celý děj knihy a tak tam těch zvratů moc nebylo. Snad budou další díly napínavější, i když co jsem četla anotace, spíš se tam začnou řešit vztahy. Ale možná si je půjčím v knihovně..
Missing - Meg Cabot 
Suvenýr z Mnichova, zrovna teď čtu v němčině Jinx od Meg Cabot a na Missing se už také těším (v originále se jedná o knížku When Lightning Strikes, první díl série 1-800-Where-R-You).
Prokletý maturiťák (sbírka povídek) 
Četla jsem o prázdninách a bylo to fajn, sice některé povídky mohly být o něco lepší, ale některé byly vážně hodně dobré a pobavila jsem se!
Čtvrtý rozměr lásky - Meg Cabot
Kdo sleduje facebook blogu , tak možná četl můj nadšený status, když jsem náhodou narazila ve výprodeji na šestý díl mého milovaného Mediátora. Z něj mám opravdu radost.


Tady máte lepší pohled na obálky, hodně se mi líbí obálka Missing (a to se mi normálně většina německých obálek nelíbí, zvlášť ty u knížek od Meg).

A tady můj Čtvrtý rozměr lásky♥

 Tyhle dvě krásky jsem si přinesla domů teprve dnes:
Démon z Hex Hall - Rachel Hawkins
Jedné se o pokračování Čarodějnice z Hex Hall a já se už knížky nemůžu dočkat, protože první díl miluju a druhý je prý ještě lepší. Nedávno jsem si dávala re-reading prvního dílu, abych si ho osvěžila..
Na útěku - Meg Cabot
KONEČNĚ! Konečně vydal Knižní klub závěrečný díl trilogie Supermodelka, jehož první díl vyšel už v roce 2009 a druhý před rokem. Kdo četl, ví, jak končí druhý díl a proto jsem i na tuto knihu hodně zvědavá.


Ze šesti knížek tři od Meg Cabot, když počítám i Prokletý maturiťák, kde její jméno na obálce hodně rozhodovalo o koupi. :D Jinak nevím, kdy budou další přírůstky, ale možná brzy, protože v září vychází Rezistence a Bitva o Hex Hall a navíc chci i Modrou jako safír, která vyšla nedávno.

3 komentáře :

  1. Prokletý maturiťák bych si hrozně chtěla přečíst, ale v knihovně ho nikdy nemaj... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky :) Ty čteš i v němčině? Tak to tě obdivuji, já němčinu nemám ráda x) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, čtu, ale zase mám horší angličtinu, zrovna jsem si přivezla z Británie tři knížky, ale nevím, jak je přelouskám! :D Německy umím líp.

      Vymazat