čtvrtek 30. října 2014

Knižní přírůstky (září - říjen 2014)

Poslední knižní přírůstky jsou z června, protože přes prázdniny jsem žádné nové knihy nezískala... Zato v září a v říjnu jsem si vše bohatě vynahradila! Nakupovala jsem, získala jsem nějaké recenzní výtisky a dostala i dárek. ;)

Nejdříve tu mám dvě skvělé knížky od CooBoo - Škola dobra a zla a Můj život u sousedů. Obě knihy mám už rozečtené a recenze chystám, Můj život u sousedů snad bude na blogu do konce tohoto týdne...

Potom tu mám Vzkaz v láhvi od Ikaru a Ještě že nejsem kat od Knihcentra. Recenzi na Ještě že nejsem kat si můžete přečíst zde. Do Vzkazu v láhvi se chci také pustit brzy, už jsem do knihy nakoukla a snad to bude stejně příjemné a romantické čtení jako Sparksova Nejdelší jízda.

 Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender by Leslye Walton Kostičas by Samantha Shannon Solitaire by Alice Oseman
Také jsem zrecenzovala tři knihy v elektronické podobě - Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender a Solitaire od CooBoo (recenze tady a tady) a Kostičas od Knihy.iDNES.cz (recenze zde).

Příběh dvou staletí jsem moc chtěla, protože mám doma už první díl a nakonec se mi povedlo knihu získat díky výměně na jednom knižním bazaru na FB. Where she went je dárek od mé nejlepší kamarádky (24. října jsem oslavila 19. narozeniny). Byly jsme společně na filmovém zpracování prvního dílu, a tak mi koupila pokračování.

Začátkem září slavil Luxor narozeniny a večer pořádali slevovou akci. Při této příležitosti se konal takový menší (i když nakonec zase až tak malý nebyl) knižní sraz nejen blogerů. Sešly jsme se odpoledne v kavárně Lucerna a poté se šlo nakupovat do Luxoru a já si odnesla tento nákup: Taťána a Alexandr, Černobílý svět a ještě fialový diář od Albi na příští rok.

Poslední nákup měsíce je knížka 101 mandal pro krásný den (napsala jsem i takovu "recenzi"), kterou jsem si koupila jen tak pro radost a udělala jsem dobře, protože stojí za to. ;)

To je za září a říjen vše, teď se pochlubte vy, co nového máte ve vaší knihovničce?

11 komentářů :

  1. No to mě pokašlete a vhoďte do medu-moje nejlepší kamarádka a moje oblíbená knižní blogerka mají obě narozeniny na 24.10. :o A jinak úžasný článek, fotky a knížky :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já upřímně znám sice hodně lidí, co mají narozeniny v říjnu, ale nevím snad o nikom, kdo by je měl přesně 24. jako já...

      Vymazat
    2. Já se hlásím :D To sem já (ta kámoška). Taky znám říjnovců spoustu ale 24. ne :D

      Vymazat
    3. Ale stejný ročník nejsi? :D

      Vymazat
  2. Samé úžasné knihy! :) Ty sa teda máš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky. Knihu Můj život u sousedů bych si také chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera. Mandalaly mi mají teprve dojít a Avu jsem před pár dny dočetla, no, a trochu zklamání... Jinak se těším na tvou recenzi na Můj život od sousedů - snad nebudu litovat, že ji mám doma. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu víc překlepů. :D Samozřejmě Mandaly a myslela jsem Můj život u sousedů. :D

      Vymazat
  5. Páni krásné kousky. Některé mám a zbytek Ti závidím! Hlavně Měděného jezdce a zaujaly mě i ty mandaly :)

    OdpovědětVymazat