čtvrtek 26. června 2014

Knižní přírůstky (červen 2014)

Sice ještě není úplný konec června, ale už žádné další nákupy neplánuji a ani neočekávám žádný nový balík. Takže mohu knižní přírůstky za červen zveřejnit již dnes. A opravdu toho za tento měsíc nebylo málo...

Začneme mými nákupy. Ready Player One je úlovek z Levných knih a rozhodně vám doporučuji si knihu také pořídit, protože je výborná - více v mé recenzi. Knihu Šperky z korálků a perel jsem si pořídila v Paláci knih Luxor také ve slevě a je to opravdu krásně zpracovaná kniha, podle které jsem již začala tvořit.

Od nakladatelství Ikar a Knižní klub jsem získala na recenzi novinku od Nicholase Sparkse Nejdelší jízda a také duchařinu Okřídlená duše. Za obě knihy mnohokrát děkuji, Sparkse zrovna čtu a je to moc pěkné...

Dorazil také dlouho očekávaný balík od nakladatelství Egmont. Náhodou jsem se totiž umístila v jejich soutěži o "nejaktivnějšího blogera" a mohla si vybrat několik knih. Napsala jsem si o tituly Rudá jako krev, Včera tě budu milovat...

...Jed a konečně třetí díl Měsíčních kronik CRESS! Na ten se ohromně těším, tato série je vážně úžasná.

Nakonec tu mám knížku, která přišla dnešní poštou - Cena nevinnosti. Vděčím za ni skvělému nakladatelství Yoli.

Možná se vám to ani nezdá, ale tento měsíc mám druhé Vánoce, tolik nádherných knížek... ♥ Co vy? ;)

13 komentářů :

  1. Dneska jsem si zrovna z knihovny přinesla Rudá jako krev. :) Jinak to jsou velmi pěkné knížky. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné knihy, docela ti závidím. Hlavně knížku Včera tě budu milovat. Na ni mám už dlouho zálusk. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Same pekne knihy, brala bych snad vsechny :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Sparkse bych brala hned! Sice jsem ještě žádnou knihu od něj nečetla, ale vím, že si ho zamiluju. :) Cena nevinnosti má krásnou obálku, i když nevím, jestli by to bylo něco pro mě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé přírůstky. Ready Player One jsem taky v Levných knihách nemohla nechat a po tvé recenzi jsem měla chuť se do knížky hned pustit, ale zabavila mi ji sestra a je do toho tak zabraná, že se mnou ani nemluví:)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné kousky! Hlavně Sparkse ti zavidím. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu slušná hromádka, i když osobně neznám žádnou z knih.

    OdpovědětVymazat
  8. na Cress se těším, obálka je úžasná jen musím přečíst předchozí díly a pevně doufám, že se mi budou líbit :-) a Ready Player One jsem si také v Levných knihách pořídila. všude na ni pěli chválu, tak jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj ! Byla jsi nominována do blogger tagu :) Budu moc rád, když se zapojíš. Bude nějaká sranda aspoň. Až budeš mít článek hotový, hoď mi odkaz na můj blog do nějakého komentáře. Děkuji. Zatím ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Přidala jsem tě na seznam knižních blogů u mě, tak snad ti to nevadí. ;)

    OdpovědětVymazat