úterý 24. září 2013

Sbírání listí - úvod

 
Knižní výzvu pořádá VeEee.

Začátkem září jsem se naivně přihlásila do podzimní knižní výzvy Sbírání listí s tím, že v období od 23.9. do 20.12. se pokusím přečíst co nejvíc stránek. Ptáte se, proč naivně? Protože teď, když začala škola, tak jsem vůbec ráda, když příjdu domů a jsem natolik při smyslech, že dokážu přečíst pár stránek. Teď už celý týden čtu Tak padne náš svět a jsem teprve ve 2/3. Přesto jsem se rozhodla výzvy zúčastnit, když už jsem se jednou přihlásila. Nemám absolutně tušení, kolik toho stihnu přečíst, ale zvolila jsem si z pěti levelů level 4, i když mi 5 500 stránek příjde jako hrozně vysoké číslo... Ale abych splnila letošní reading challenge na Goodreads, musím ještě přečíst do konce roku 15 knížek, což vychází cca na 5 000 stránek. A 20.12. už je skoro konec roku.


Možná jsem si raději měla zvolit level 3, ale 3 000 stránek za čtvrt roku (výzva trvá celý podzim) mi přišlo celkem v pohodě a výzvy jsou přece od toho, abychom se překonali, ne? :D Čas od času sem budu přidávat články, jak jsem na tom. Jelikož jsem včera téměr nic nepřečetla, tak jsem zatím nasbírala pouze 78 listů... Co vy? :)

4 komentáře :

  1. Také jsem si zvolila Level 4 a jsem na sebe hodně zvědavá. A souhlasím.. Výzvy jsou od toho, abychom se překonávali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se hodně rozmýšlela, osobně by mi vyhovoval level kolem 4 500 stránek, protože 3 000 bych měla překonat snadno, ale u těch 5 500 si už nejsem tak jistá... Ale když je to ta výzva, tak si musím vzít to vyšší! :D Držím palce, ať obě dvě těch 5 500 stránek za celý podzim dáme. :))

      Vymazat