neděle 29. září 2013

Knižní přírůstky (září 2013)

 
 Měsíc září byl na knižní přírůstky celkem bohatý, přibylo mi hned osm nových knih... :)

 Hned začátkem měsíce mi dorazily recenzní výtisky, za které děkuji Knižnímu klubu. (Ne)obyčejného kluka už jsem přečetla a zrecenzovala, Zmizelou právě teď čtu a recenzi bych chtěla napsat během příštího týdne.


 Zhruba v půlce měsíce mi přišly také recenzní výtisky od nakladatelství Fragment, kterému samozřejmě rovněž děkuji. Korálkování je již zrecenzováno, do Zamilovaných duší se chci pustit co nejdřív.

 Ten samý den jako recenzáky od Fragmentu jsem si vyzvedávala na poště i zásilku, za kterou děkuji nakladatelství Egmont. Jsou to hned tři dystopie - Tak padne náš svět, Počátek a Reset. První jmenovaná je již přečtená a recenzi najdete na blogu, do dalších se chci pustit během tohoto měsíce.

 Jednu knížku jsem si i koupila, a to novinku nakladatelství CooBoo s názvem V šedých tónech. Na fotce vidíte i diář na příští rok, který jsem si v knihkupectví vybrala společně s knížkou. ;)

Uvidíme, co přinese měsíc říjen, každopádně toho teď mám na čtení víc než dost...
Které tituly přibyly tento měsíc do knihovničky vám?

7 komentářů :

  1. Reset aj Počátek mi tiež prišlo 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné! :) A s tou školou to znám, dokonce jsem přemýšlela, jestli nechodíme na tu stejnou, protože je to stejný peklo jako u nás na pakárně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, člověk si holt nevybere, všude je to stejné... :D

      Vymazat