úterý 27. srpna 2013

Novinky na blogu & co chystám


Přes prázdniny jsem neměla téměr vůbec čas věnovat se blogu, byla jsem doma jen pár dní, a proto je nejvyšší čas to tu zase trochu rozjet! Jak jste si nejspíš všimli, máme tu nový vzhled - ten původní, v pořadí druhý vzhled blogu, tu byl již od 23.září 2012, takže to už opravdu chtělo změnu. Doufám, že se vám nový design líbí alespoň stejně tak, jako ten předchozí - názory a připomínky, prosím, pište do komentářů. ;) Součastí menší rekonstrukce blogu je mimo nový vzhled a několik úprav i nový rozcestník s rubrikami a profil. Snad jsou to všechno změny k lepšímu. Navíc mám pro vás připravený nový projekt (ještě potřebuje trochu doladit, ale během září by se tu měl objevit) a můžete se těšit i na recenze, v blízké době to bude recenze na Rezistenci a Lolu a kluka od vedle. A dneska jsem si byla vyzvednout na poště recenzní výtisk od Knižního klubu - Nemožnou holku, takže i na tu se na blogu brzy objeví recenze. Nakonec bych chtěla zmínit, že se ve čtvrtek zúčastním knižního srazu v Praze - koho z vás tam uvidím?! =)) Moc se na to těším, bude to můj první knižní sraz, tak konečně uvidím nějaké bloggery naživo. To je myslím vše, co jsem vám dnes chtěla sdělit. Všem, kteří přečetli celý tento vykecávací informační článek mnohokrát děkuji! A pište, co si myslíte o změnách na blogu, ať vím, co mám ještě zlepšit. :D

13 komentářů :

  1. Můj sraz to taky bude první, taky se moc těším. :-) Patříš k mé oblíbené pětce desítce knižních blogerek takže tě moc ráda uvidím. :-) Jinak ten vzhled je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, díky, to si mě vážně potěšila! :)) Tak snad se na tom srazu potkáme.

      Vymazat
  2. Moc hezký vzhled, já se snažím udělat nový taky, ale nějak mi to vždy nejde nastavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nastavování je vždycky na dlouho, i tenhle nový vzhled jsem musela několikrát předělávat, protože se vždy objevily nějaké komplikace... :D Tak držím palce, ať se ti to povede!

      Vymazat
  3. Moc hezky vzhled, nicmene jako ten predtim :D prosimte v jakem programu ty vzhledy vytvaris? Dekuji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám Photoshop, jednodušší vzhled se ale dá vytvořit i ve PhotoFiltru a dalších grafických programech... Photoshop je asi nejlepší, ale chvíli to trvá, než se s ním člověk naučí, těch funkcí je tam opravdu hodně. :)

      Vymazat
    2. Děkuji :D a jestli můžu mít ještě malou otázečku. Jak to, že nahoře ty ikonky a stránky máš rozklikavatelné? Jsi zlatá :3

      Vymazat
  4. Ten nový vzhled se mi opravdu moc líbí! Je tak krásně barevný a veselý. :D :) A do Prahy na sraz se též chystám, tak třeba se tam potkáme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se vzhled líbí... :) A třeba se na srazu opravdu uvidíme. ;)

      Vymazat
  5. Nový vzhled se mi moc líbí, jen si musím zvyknout. :)))

    OdpovědětVymazat