pátek 30. srpna 2013

Knižní přírůstky (srpen 2013)


V srpnu mi přibyly do knihovničky pouze dvě nové knížky, ale zato jsou to úplné novinky.

 Nemožná holka je recenzní výtisk od Knižního klubu. Zrovna ji čtu a ačkoliv ještě nejsem ani v půlce, už teď mohu říct, že recenze na ni rozhodně nebude negativní. Je to moc příjemné čtení.


 Druhou knížku jsem si koupila dnes odpoledne a využila na ni knižní poukázku od školy + slevu 50 Kč od Freckles (díky!), takže mě vyšla prakticky zadarmo. Jedná se o knihu Amy a Roger: Na cestě. Původně jsem ji vůbec neměla v plánu kupovat, ale nedávná recenze mě nějak nahlodala a když jsem uviděla, jak je úžasně zpracovaná (uvnitř jsou různé poznámky, mapky, fotky apod., což v knihách miluji :D), rozmyslela jsem si to.

Obě krásky teď zdobí moji přeplněnou knihovničku a já z nich mám velkou radost. =)

V září by mělo být přírůstků o něco víc, mají přijít nějaké recenzáky, tak uvidíme...

11 komentářů :

  1. Na Amy a Rogera budeme mít příští týden společné čtení s Fée a Vendeou. Nechceš se přidat? Někdy od pondělí :))
    Jo, a nemáš zač.
    Těším se na recenzi na Nemožnou holku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych se přidala, jen nevím, jestli to budu stíhat, mám rozečtenou právě tu Nemožnou holku, ještě chci dočíst Delirium a nevím, kolik budu mít času, až začne škola. Ale jestli budu mít čas i náladu, možná se přidám... ;)

      Vymazat
  2. Amy a Roger ... tuto knihu bych si taky chtěla přečíst!

    OdpovědětVymazat
  3. Já toho mám za srpen strašně moc knížek O.o Musím se krotit, takže jsem si předsevzala, že do konce roku si pokud možno nic nekoupím :D
    A Amy a Rogera mám na recenzi od CooBoo a těším se na ní! Budeme s Freckles a možná ještě s někým dávat společné čtení někdy příští týden, nechceš se přidat? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala Freckles o dva komentáře výše, nevím, zda to budu stíhat, ale kdyžtak se ráda přidám... :) Já se musím krotit pořád, už doma nemám žádné místo na nové knihy, tak se zbavuju nějakých starých, různě je přerovnávám atd. :D A taky si pořád říkám, že už si nebudu nic kupovat.

      Vymazat
  4. Ta Nemožná holka vypadá vážně dobře!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemožná holka má pěknou obálku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má, dokonce ani nelituji toho, že nemáme originální, která sice není přimo špatná, ale řekla bych, že tato modrá, která je i na slovensku, vypadá lépe.

      Vymazat
  6. Amy a Rogera bych si taky ráda koupila :)

    OdpovědětVymazat