pondělí 17. června 2013

Kniha s nejošklivější obálkou

Projekt z dílny VeEee.
Třicetidenní knihobraní pokračuje, dnes jsem ze své knihovničky vybírala knihu na téma:
Kniha s nejošklivější obálkou
Nemám v knihovničce mnoho knih s ošklivou obálkou, když nepočítám starší kousky, u kterých se s tím musí počítat, protože dříve se prostě dělaly takové jednodušší obálky... Přesto jsem jednu knihu s nehezkou obálkou našla. Vlastně se to týká celé této série, protože všechny díly mají prakticky stejnou obálku, akorát v jiné barvě. Ale tato hnědožlutá verze mi příjde nejhorší. Přitom se jedná o naprosto dokonalou knihu.
V pasti (Mediátor, #5)
Meg Cabot - V pasti
Mediátor je fantastický, bezkonkurenční, úžasný...ta série prostě nemá chybu! Ale české vydání rozhodně pár chybiček má. Nejen, že je beznadějně vyprodané a Knižní klub dotisk neplánuje. Tato série navíc vyšla s touto děsnou obálkou! Upřímně jsem si na ty obálky už zvykla, takže už pro mě nejsou tak strašně, jako když jsem je uviděla poprvé. Ale dlouho mě tyto obálky odrazovaly od čtení této série. Což je opravdu OHROMNÁ škoda. Pokud je obálka jeden z důvodů, proč se nechystáte přečíst si Mediátora, děláte VELKOU CHYBU! Zapomeňte na ně a dejte se okamžitě do čtení. Stojí to vážně za to, Mediátor je nejlepší! ♥

7 komentářů :

  1. Obsah knihy bol taký dobrý, že to u mňa stupeň znechutenia z obálky znižuje takmer na nulu. Najhoršie je, ak je obálka škaredá a obsah ešte škaredší. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě také po přečtení celé série ty obálky už tolik nevadí, protože je mám spojené s tím výborným obsahem... :D Ale je pravda, že ze začátku se mi to kvůli těm obálkám vůbec nechtělo číst. Mediátor by si zasloužil nové české vydání!

      Vymazat
  2. Súhlasím. Tieto obálky sú fakt zlé.
    Ja som zatiaľ prečítala len jednotku a že by to bolo nejaké extra úžasné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První díl je spíš takový úvodní, seznamovací, celá série je pak díl od dílu lepší... ;)

      Vymazat
  3. Já jsem četla celou sérii a souhlasím.. Série je to suprová a s tím dotiskem, nevím co je na tom pravdy, ale Meg by měla psát další díl téhle série takže bysme se snad toho dotisku dočkat mohli.. ale vážně nevím kolik je na tom pravdy..

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou, mě se tyhle obálky líbí :) jsou originální a zajímavé :)

    OdpovědětVymazat