neděle 2. června 2013

Kniha, kterou nedám ani za milion

Projekt z dílny VeEee.
Cílem projektu je každý druhý den v červnu vybrat jednu knihu z vaší knihovničky, která se hodí na dané téma. Důležité je, aby to byla kniha, kterou opravdu vlastníte a pokud možno aby se žádná kniha během 15 příspěvků do Knihobraní neopakovala. Na dané téma je vždy nutné vybrat pouze jednu jedinou knihu.
Musím říct, že bylo opravdu těžké naplánovat si všechny příspěvky tak, abych pokaždé vybrala hodící se knihu a abych žádnou neuvedla dvakrát. U asi tří témat stále nevím, jakou knihu vyberu, ale jinak už mám vše připravené. Tak se vrhnem na první téma, kterým je:
Kniha, kterou nedám ani za milion

Pečlivě jsem vybírala z mých knih tu, které si opravdu cením a nakonec jsem vybrala...
Čtvrtý rozměr lásky (Mediátor, #6)
Meg Cabot - Čtvrtý rozměr lásky
 Minulý rok jsem se pustila do shánění jednotlivých dílů Mediátora. Samozřejmě jsem věděla, že je oficiálně vyprodaný, ale poté, co jsem v jednom knihkupectví náhodou narazila na první díl, jsem si říkala, že se třeba někde vyskytují ještě další poslední kusy. Hledala jsem na internetu, dokonce jsem rozeslala e-maily na několik knihkupectví. Vyplatilo se, díky tomu jsem sehnala pátý díl V pasti. Ale ostatní díly jsem už nikde nenašla. Musela jsem si je tedy půjčit z knihovny. Poté, co už jsem měla celou sérii přečtenou, jsem najednou ve výprodeji v Luxoru náhodou narazila na poslední díl Čtvrtý rozměr lásky. Nevěřila jsem vlastním očím, měla jsem z toho obrovskou radost. Navíc stál pouhých 59 Kč. Ačkoliv jsem  knihu už měla přečtenou, stejně jsem ji musela mít. Mediátor je prostě moje srdcovka! ♥

3 komentáře :

  1. Určite si to prečítam, už dlho potom pokukujem 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys rozhodně měla, Mediátor je bezkonkurenční! Myslím, že tobě se to určitě líbit bude. ;) Susannah je taková ta správná sarkastická hlavní hrdinka a Jesse...toho si nelze nezamilovat♥ :D Horší je to s tou dostupností, protože KK dotisk nechystá. :(( Ale prý je to i lehké na čtení v angličtině.

      Vymazat