pondělí 3. června 2013

Kniha, kterou absolutně nechápu

Projekt z dílny VeEee.
Cílem projektu je každý druhý den v červnu vybrat jednu knihu z vaší knihovničky, která se hodí na dané téma. Důležité je, aby to byla kniha, kterou opravdu vlastníte a pokud možno aby se žádná kniha během 15 příspěvků do Knihobraní neopakovala. Na dané téma je vždy nutné vybrat pouze jednu jedinou knihu.
Druhým tématem je:
Kniha, kterou absolutně nechápu
Sice mě nenapadá žádná kniha, kterou bych vyloženě nechápala, ale rozhodla jsem se uvést jednu, která mi přišla trochu zvláštní. Tak nějak nevím, co si o ní mám myslet, i když se mi vlastně vcelku líbila.

Marina
Carlos Ruiz Zafón - Marina
 Tato kniha mě hodně lákala, působila tak tajemně. Navíc mám slabost pro Španělsko a konkrétně Barcelonu naprosto miluju. Trvalo mi docela dlouho, než jsem se do knihy začetla. Ze začátku se tam nic moc nedělo, i když měla skvělou atmosféru. Příběh na mě ale působil opravdu...podivně. Bylo to takové hodně zvláštní fantasy/sci-fi. Ani nevím, jak přesně bych knihu definovala. Prolínal se tam skutečný příběh s nadpřirozenem, ale nemůžu říct, že by to bylo špatné. Jen to bylo zvláštní. Sice nemůžu říct, že bych ji "absolutně nepochopila", ale žádná jiná kniha z mé sbírky mě na toto téma nenapadá.

3 komentáře :

  1. Túto knihu mám doma a stále ju odkladám a vidím to tak, že ju odložím aj ďalší krát. Ale tá obálka je krásna, teda aspoň podľa mňa. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kniha rozhodně není špatná a nerada bych tě od ní odrazovala. Nelituju toho, že jsem si ji přečetla! Nakonec, sama jsem knize dala na GR 4 hvězdičky. Akorát je to hodně zvláštní kniha a asi nejvíc se mi hodila na toto téma, pokud mám vybírat jen z mé omezené knihovničky...

      Vymazat
  2. téhle knihy se bojím, prý je strašidelná :D

    OdpovědětVymazat