neděle 1. července 2012

Potřeštěné letní kniho-dumání 1

undefined 
Letní projekt Syki a

"Knihy, které si vezmu k vanilkové zmrzlině"

 K vanilkové zmrzlině se hodí něco oddechového, takže jsem vybírala mezi "lehčím" čtením:

 Jak začíná láska (Boy, #1) Meg Cabot - Jak začíná láska
Upřímně jsem knihu sama ještě nečetla, ale už se na ni moc těším, protože každá kniha od Meg Cabot stojí za to! A k vanilkové zmrzce se její knihy hodí skvěle... Ani tato snad není výjimkou. =)

 Roztomilé malé lhářky (Roztomilé malé lhářky, #1) Sara Shepard - Roztomilé malé lhářky
 Nejsem sice přímo fanda sérií typu Gossip Girl, ale i tak jsem si tuhle knížku užila. Navíc v knize nechybí ani trocha toho napětí a tajemna, takže to není jen takové to klasické drbání, móda a mejdany.

Caribbean Cruising Rachel Hawthorne - Karibská plavba
Taková milá letní knížka o plavbě po Karibiku...kdo by nechtěl něco takového během prázdnin zažít? ;) Samozřejmě nechybí nutná dávka romantiky.

 My Desperate Love Diary Liz Rettig - Deník mý zoufalý lásky
Sice naprosto předvídatelná kniha, u které celou dobu víte, jak dopadne, ale o to tu nejde. U deníkových zápisků hlavní hrdinky Kelly Ann se hlavně dobře pobavíte!

Polibek pro Annu Stephanie Perkins - Polibek pro Annu
A nakonec kniha, která se objevila snad na každém seznamu k dnešnímu dumání. Co víc dodat?!

2 komentáře :

  1. Takže ty jsi Roztomilé malé lhářky četla? A jak se ti ta knížka líbila? :)) Já jsem si ji totiž teď objednala, protože jsem na ni už četla několik kladných recenzí a z toho důvodu si ji chci přečíst, ale naše knihovna ji nevede. Jsem dost zvědavá co na ni budu říkat a docela se modlím, aby se mi líbila. :D
    Na knížku Jak začíná láska se taky chystám, dokonce už ji mám doma. Hlavně jsem zvědavá jak mě bude bavit ta forma emailů. :) Ale též si myslím, že to bude fajn knížka - Meg Cabot je prostě Meg Cabot a od ní je každá knížka dobrá. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roztomilé malé lhářky jsou docela fajn. Na Goodreads jsem tomu dala myslim 4 hvězdičky. I když jsem čekala, že by to mohla být o něco lepší, ale nezklamalo mě to. Jako ten příběh dobrý je, akorát mě úplně "nepohltil", abych musela číst pořád dál a dál. Kdybych ji nečetla o jarňácích, když jsem byla doma a neměla co dělat, tak bych ji dost možná četla docela dlouho...
      Jak začíná láska si chci hrozně moc přečíst, mají ji i v knihovně, akorát nevím, jestli počkat, až bude dostupná anebo si ji rovnou koupit, když už je to Meg! :D Ale jsem na ni hodně zvědavá, protože recenze jsou většinou kladné!

      Vymazat