úterý 5. června 2012

Knižní přírůstky za květen 2012

Květen byl pro mě hodně drahý měsíc! :D Za knihy jsem utratila dost. I když na blogové poměry to moc není... :D Aspoň budu mít hodně čtení na léto. Teď vám všechny knihy postupně představím... 

Inkarceron - Catherine Fisher (Knižní klub)
Zajímavá kniha, už jsem ji stačila rozečíst, ale musela jsem čtení přerušit kvůli knihám z knihovny... Sice mi chvíli trvalo, než jsem se do toho dostala, ale je to vážně napínavé. Těším se, až knihu přečtu celou!
Krásná loupežnice - Celia Rees (Knižní klub)
Tuto knihu asi většina znát nebude, v originále se jmenuje Sovay a mě zaujala svou anotací a úryvkem na přebalu. Je to historický román a už se na něj docela těším. Jen doufám, že mě to nezklame.
Divergence - Veronica Roth (CooBoo)
Co dodat? I já jsem se nechala strhnout do "davového šílenství" okolo Divergence a knihu si koupila, ačkoliv jsem to původně neměla v plánu. Bude to pro mě tak trochu premiéra, protože jsem snad ještě žádnou dystopii nečetla. Jsem na to hodně zvědavá.

Více knih najdete v celém článku! =)

 Polibek pro Annu - Stephanie Perkins (CooBoo)
Polibek pro Annu byl na mém "seznamu" už od chvíle, kdy jsem zjistila, že kniha má u nás vyjít. Co mě na ní tak moc zaujalo? Tak hlavně ty nadšené recenze - miluju romantické příběhy a pokud má dívčí román bez nějakého nadpřirozena (pokud nepočítáme fakt, že takoví kluci snad ani neexistují :D) tak vysoké hodnocení, musí být něčím speciální. Na knihu se ohromně těším, ani nevíte jak.
Rudá jako rubín - Kerstin Gier (CooBoo)
 Tato kniha mě okouzlila svojí obálkou, protože narozdíl od mnohých já MILUJI růžovou. :D A když k tomu připočteme ty skvělé ohlasy, musela jsem si knížku nakonec pořídit a teď mi zdobí vedle Anny a Divergence nově založenou poličku (ostatní police na knihy jsou už plné...)

 Na tyto tři tituly se strašně moc těším! Když to vemu statisticky, tak podle goodreads se každá z těchto knih líbila více jak 95% lidí, co ji četli, takže snad nebudu patřit mezi zbylých 5%! :D
 
Cinder - Marissa Meyer (Egmont)
Tato kniha by správně měla patřit do června, protože jsem si ji objednala 1.6. a dostala dnes, ale protože mě květen tak zruinoval, že nevím, jestli si v červnu ještě něco nového pořídím, přidávám to také sem.

Cinder mě hodně zaujala hned jak vyšla a knihu jsem si chtěla pořídit. Jen mě odrazovala cena ve spojení s tím, že se jedná o paperback. Když ale Egmont udělal akci a na Cinder byla 40% sleva, tak jsem neváhala a knihu si konečně koupila. Snad nebudu litovat, i u této knihy je hodnocení vysoké... Nechci ale mít u žádné z knih přehnaná očekávání, abych pak nebyla zklamaná. Snad se to nestane, držte palce! :D

Jak už jsem uvedla, další knižní přírůstky uveřejním kdo ví kdy... Možná si další novou knihu koupím zítra, možná za měsíc, možná až po prázdninách. Teď ale zrovna nemám na rozhazování! Jedině nějaká akce.

2 komentáře :