pondělí 28. prosince 2015

Knižní přírůstky (listopad-prosinec 2015)

   Vítám vás u posledních letošních knižních přírůstků. Nebudou nejspíš tak bohaté, jako u většiny z vás, protože pod stromeček moc knih nedostávám. Ale přesto mi ani nepřijde, že bych za poslední dva měsíce nashromáždila tolik úžasných knížek... Samotnou mě to překvapilo, když jsem je fotila. ;)

   Už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy zúčastnila nějaké soutěže o knihy. Ale jednou jsem zcela náhodou narazila na zajímavou soutěž, kde jste měli hádat knížky podle indicií a nebudete tomu věřit – vyhrála jsem knížku Dash&Lily - Kniha přání! Tímto ještě jednou děkuji livres-libri.blogspot.cz. Knihu jsem četla těsně před svátky, hned jak mi dorazila domů a můj názor na ni si můžete přečíst na Goodreads.

   Když měli u Joty slevu a poštovné zdarma, neodolala jsem a objednala si knihu, po které už dlouho slintám – Všechno, úplně všechno. Tu ještě přečtenou nemám, ale chystám se na ni. Věřím, že to bude dobré čtení.


   První knihu od Bertrice Small jsem dostala k Vánocům (dodávám, že od osoby, která ji pravděpodobně také někde dostala, a tak ji dala mně). Od této autorky jsem ještě nikdy nic nečetla, i když její jméno znám, a přiznávám, že historická romance tohoto typu není zrovna to, co bych si sama vybrala. Ale rozhodla jsem se, že knize dám šanci, zkusit se má přece všechno a třeba to nakonec nebude tak špatné čtení.

   Důvod dýchat je recenzní výtisk od Yoli (ale vydalo to jiné nakladatelství), knihu jsem rozečetla někdy před Vánoci, ale jsem teprve na začátku. Mělo by to být něco ve stylu Colleen Hoover, "dramatický romantický příběh", tak jsem zvědavá, jaké to bude, recenze jsou hodně rozporuplné.

   A konečně dnešní nákup u Dobrovského, tradiční povánoční 30% sleva. Letos jsem  nechtěla příliš utrácet, mám ještě nějaké objednávky na cestě a plno nepřečtených knih... Takže jsem si nakonec vybrala Projekt manželka v angličtině, protože si tuto knihu chci už dlouho přečíst. Snad to bude lehké čtení.

   K tomu jsem si koupila knížku s návody na kumihimo, protože mám doma pletací kolečko a už se mi s ním povedlo i něco s pomocí návodů na internetu vyrobit, ale říkala jsem si, že by se mi nějaká knížka mohla hodit. (Pokud nevíte, o čem je řeč, nevadí. :D)

   A konečně opravdový, krásný a vánoční Dárek z pravé lásky. Z této knihy mám ohromnou radost. Tolik oblíbených autorů v jedné povídkové knize, hned se chci pustit do čtení. Děkuji mnohokrát skvělému nakladatelství CooBoo

   Všechny "papírové" knihy na společné hromádce, ale to ještě není vše...

Vidořád (Kostičas, #2)
   Ještě tu mám tři elektronické knihy. Recenzi na Kečupová mračna najdete zde, recenzi na Rudou královnu zde. Vidořád teprve budu číst, doufám, že mě nezklame, protože první díl nasadil laťku dost vysoko. Děkuji moc nakladatelství Slovart, CooBoo a Host/Knihcentrum.cz za poskytnutí e-knih.

8 komentářů :

  1. Tak poslední knížku závidim, chtěla jsem ji sehnat před Vánoci, ale nějak jsem se k tomu nedostala. A Všechno, úplně všechno mě také láká.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky. Dárek z pravé lásky už jsem četla a moc se mi líbil:) A na Vidořád a Rudou královnu se taky chystám, jsem na ně zvědavá:)
    Přeju ti hodně štěstí do nového roku:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů další článek♥ Opravdu krásné přírůstky, hlavně ti závidím Dárek z pravé lásky!:)
    Přeju ti všechno nejlepší do Nového roku 2016!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Dárek z pravé lásky závidím :3 snad se mi brzo dostane taktéž do rukou.

    OdpovědětVymazat
  5. Dash&Lily jsem taky dostala a těším se na ní. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dashe a Lily jsem taky v prosinci dostala jako recenzní výtisk, je hrozně moc fajn! Rudá královna mi taky přibila do knihovny, ale v listopadu.. Přeji hezké čtení a v Novém roce co nejvíce knih! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, náhodou jsem narazila na tento článek a vidím, že jsem našla člověka, který u mě vyhrál knížku! :D :) Četla jsem si tvoji recenzi na goodreads a můžu jen souhlasit. :)
    Přeji mnoho skvělých knih v roce 2016! :)

    OdpovědětVymazat