úterý 1. září 2015

Knižní přírůstky (červenec - srpen 2015)

   Jaké kousky mi přibyly do knihovničky v období letních prázdnin?

   Nejprve tu mám dva recenzní výtisky, od CooBoo Zpovědi podezřelé a od Yoli Všechny malé zázraky. Na obě dvě knihy by se tu během září měla objevit recenze. "VMZ" mám již i rozečtené. :)

   Tyto dvě krásky jsem si v létě koupila - P.S. I Still Love You je pokračování románu Všem klukům, které jsem milovala. Spočítej hvězdy jsem si chtěla pořídit už dlouho, protože je to kniha od autorky Dárce, který mě loni hodně nadchl.
   Tady jsou všechny mé "papírové" přírůstky na jedné hromadě, ale ještě nekončíme...

Všem klukům, které jsem milovala (To All the Boys I've Loved Before, #1) Isla a šťastné konce (Anna and the French Kiss, #3) Skleněný trůn (Throne of Glass, #1) Cesta pustinou (Monument 14, #3) 
   Mám tu totiž ještě několik recenzních e-knih. Od CooBoo Všem klukům, které jsem milovala, Isla a šťastné konce a Skleněný trůn (na ten recenzi teprve chystám). Palmknihy.cz mi poskytly e-knihu Monument 14 - Cesta pustinou. Všem moc děkuji!

5 komentářů :

  1. Krásné knížky :) Já se moc těším na Skleněný trůn a PS. I Still Love You (ale asi si počkám na překlad, ať mám doma oboje v češtině).
    A Spočítej hvězdy mi připomíná, že už bych si vážně měla přečíst Dárce :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekne. Monument se mi libil a na Skleneny trun cekam :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Stále váhám, jestli si pořídit Všechny malé zázraky. Tak si počkám na recenzi a pak se rozhodnu :-) Jinak spousta zajímavých přírůstků...

    OdpovědětVymazat
  4. Zpovědi podezřelé mě hodně lákají a to neznám ani anotaci :D Všechny malé zázraky si chci hodně přečíst, tak se těším. Islu si chci taky přečíst, ale uvažuji, že si před tím znova přečtu Lolu. Skleněný trůn jsem si dneska málem koupila v obchodě, ale nakonec jsem odolala. Stálo mě to však hodně úsilí :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné nové knihy! Mám Všem klukům, které jsem milovala, Islu, Zpovědi podezřelé a na Všechny malé zázraky, Skleněný trůn a P.S I still love you si čekám. Ale všechny moc chci a ještě víc si je chci moc přečíst :D

    OdpovědětVymazat