sobota 31. května 2014

Knižní přírůstky (květen 2014)

Na začátek musím zmínit, že květen byl (a ještě stále je, protože je 31. ;)) skvělý měsíc. Moc mě mrzelo, že jsem se nemohla v dubnu kvůli své nemoci zúčastnit divergentního srazu, ale v květnu jsem si to vynahradila. Nejen, že jsem konečně zhlédla film (recenzi najdete na blogu), ale byla jsem hned na třech knižních akcích - na srazu Cup of literature, na veletrhu Svět knihy a na srazu a následné předpremiéře filmu Hvězdy nám nepřály.

Na druhou stranu jsem toho za květen moc nepřečetla. Ale přírůstků mi za měsíc jako vždy přibylo dost...

 Tady jsou knihy, které jsem vydražila na knižní aukci (Dcery lamače kostí, Počertěná) a vyměnila na veletrhu (Ohnivý anděl, Rváč)... Až na Počertěnou jsem ještě žádnou nepřečetla, ale jsem na ně zvědavá. :)

 Moje úlovky z veletrhu... Stejně jako loni jsou knížky dvě a dokonce jsem zůstala věrná stejným nakladatelstvím - CooBoo a Jota. :D Ale místo knihy Myši sem si letos u stánku Joty díky 50% slevě pro blogery koupila Easy? a od CooBoo jsem si jako dárek, který mi udělal opravdu velkou radost a moc, moc jim za něj děkuji, odnesla Potrhaná křídla. ♥ (Loni jsem si v jejich stánku koupila Lolu a kluka od vedle).

A na závěr jediný recenzní výtisk tohoto měsíce, Ztracená naděje. Knihu mám již přečtenou, takže brzy bude recenze. Moc se mi líbila a samozřejmě za ni moc děkuji nakladatelství Yoli. (:

To je ode mě tento měsíc vše. Pište, jaké knihy udělaly tento měsíc radost vám... ;))

8 komentářů :

  1. Samé krásné knihy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Potrhaná křídla od Sepetysové jsem docela zvědavá, jinak pěkné úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ztracenou naději si chci co nejdřív pořídit, Easy jsem viděla u nás v knihovně, takže snad bude brzo aspoň na chvíli moje a Potrhaná křídla vypadají taky dost zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Samé zajímavé knížky, na Potrhaná křídla jsem docela zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné knížky. :) Potrhaná křídla vidím u každého, asi se do nich taky budu muset pustit. :) Easy bych si také ráda přečetla. :) Taky jsem konečně viděla Divergenci, ještě musím napsat recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  6. zajímavý výběr. na Potrhaná křídla a Ztracenou naději se moc těším. Rváč mě zaujal, ale po recenzi Rodaw mě na něj celkem přešla chuť, tak jsem zvědavá, jak se bude líbit tobě :-)

    jinak jsem tě nominovala do Bloger TAGu, takže pokud by ses chtěla zapojit, budu ráda. pokud ne, tak se nic neděje ;-)
    http://zefill.blogspot.com/2014/06/bloger-tag.html

    OdpovědětVymazat
  7. Rváč a Potrhaná křídla vyzerajú lákavo :)
    Easy som čítala a hlavný hrdina mi príde veľmi nereálny, ale inak je kniha super ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja chcem tie Yoli záložky, sú taaaaak nádherné! ^^ :)

    OdpovědětVymazat