pondělí 28. dubna 2014

Velikonoční knižní hop - vyhlášení

   Velikonoční knižní hop dnešní půlnocí skončil, a tak mi nezbývá nic jiného, než vyhlásit všechny tři výherce...

   Nejprve ale něco krátce k soutěži. Účast byla rekordní, přihlásilo se vás přesně 169. Pročítala jsem i vaše odpovědi. Jak to tak vypadá, většina z vás Velikonoce příliš neprožívá. Buď je neslavíte skoro vůbec, nebo spíš jen tak symbolicky, pouze několik málo z vás tento svátek opravdu slaví se vším všudy... Je to trochu škoda, že ty naše tradice takto postupně zanikají, ale upřímně, já sama nemám co říkat, ani u nás doma už se Velikonoce neslaví tak jako dřív. Také jsem si pročítala, jaké články máte na blogu nejraději. Asi nejvíc jste psali recenze, knižní shrnutí a fotky. Knihy, které vám v poslední době vyrazily dech, jste samozřejmě uváděli různé, část z nich jsem i četla, ale padlo tam i pár zajímavých a pro mě dokonce dosud neznámých titulů.

   Ráda bych se ale zastavila ještě u jedné věci, a to u toho, proč jsem vás prosila, ať píšete bez diakritiky. Ne každý to dodržel, ale za to se na vás nezlobím, chápu, že je to nezvyk. Ale když jsem psala, že se mi budou vaše odpovědi číst lépe, budete-li psát bez diakritiky, někdo si myslel, že je to jenom ironie... Jenže nebyla. Já sice mohu zadat do formuláře otázky s diakritikou, ale když odpovíte s diakritikou vy, Rafflecopter si s tím neumí poradit a já pak ty odpovědi v administraci Rafflecopteru vidím takto (dané slečně se omlouvám, že jsem zrovna její odpověď použila jako příklad, nebylo to nějak cílené, je to jen na ukázku):


   Jako rozluštit se to dá, není to až takový problém. A jinak mi Rafflecopter vyhovuje, aspoň nemusím počítat sama žádné vstupy a také rovnou vylosuju výherce, takže tohle je taková jediná malá nevýhoda. Ale jen abyste věděli, proč vás s tím při každé soutěží otravuju. A že si z vás opravdu nedělám legraci. :D

Ale teď už se přesuneme k vítězům soutěže:
Snažila jsem se všem vyhovět ve výběru ceny, snad se mi to povedlo:
Lucie získá knihu Monument 14.
Trinity Estridge získá knihu Temnou chodbou.
A nakonec Lili.en získá knihu S hlavou v oblacích (pejru).
   Ještě vás kontaktuju e-mailem. Akorát vzhledem k tomu, že jsem aktuálně doma nemocná, nemůžu odeslat výhry, takže je očekávejte nejdřív příští týden. Dám vám vědět e-mailem, až budu schopna výhry poslat... ;)

   Všem zbylým 166 nezvítězivším děkuji za účast v soutěži! (:

6 komentářů :

  1. Také se přidávám ke gratulantům - Gratuluji výhercům! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jaj, tak s tou ironií, jsem to asi byla určitě já, že :D Omlouvám se, pro mě to tak vyznělo, jakože někdo píše bez diakritiky a ty pak - no to už je jedno. Vítězkám rozhodně gratutuju! ;)

    OdpovědětVymazat