čtvrtek 3. dubna 2014

Soutěž o vstupenky na premiéru filmu Vášeň mezi řádky

   Od 10.dubna 2014 se v českých kinech bude promítat film Vášeň mezi řádky (The Invisible Woman), životopisný film o slavném anglickém spisovateli Charlesi Dickensovi, který je autorem mnoha románů jako např. Oliver Twist nebo David Copperfield. Film režíroval Ralph Fienne, známý např. jako představitel lorda Voldemorta ze série Harry Potter, který navíc ve snímku ztvárnil i hlavní roli, tedy samotného Charlese Dickense.

" Svůj největší příběh Charles Dickens nenapsal, ale prožil.
Příběh utajené lásky jednoho z největších spisovatelů by s přehledem mohl být základem slavného románu, zůstal ale tajemstvím a v plné síle ho ukazuje až tento film. Charles Dickens, ženatý autor mnoha legendárních románů se na vrcholu své kariéry v polovině 19. století zamiloval do mladší dívky. V prudérní Anglii té doby něco veřejně zakázaného, svůj vášnivý vztah proto udržoval v utajení až do své smrti. Složitý příběh prožívala i jeho láska, mladá žena, které nezbývalo, než zůstat neviditelnou a ukrytou jen „mezi řádky“. Film Vášeň mezi řádky má úchvatnou výpravu a zcela poprávu získal nominaci na Oscara za kostýmy. V hlavní roli i jako režisér se představuje Ralph Fiennes ( Šindlerův seznam, Anglický pacient, Předčítač a „Vy víte kdo“ v sérii o Harry Potterovi ), pro něhož se film stal doslova srdeční záležitostí. "

 (Zdroj anotace: Bontonfilm)


   Premiéra tohoto filmu se uskuteční 9. dubna v 19h ve Slovanském domě v Praze. Pokud se chcete této premiéry zúčastnit, máte teď možnost. Můžete vyhrát rovnou dvě vstupenky - pro vás a váš doprovod. Celkem se tedy soutěží o šest vstupenek pro tři výherce. Stačí se zaregistrovat do soutěžního formuláře níže. Soutěž vyhlásím a výherce informuji v úterý 8.dubna, tak aby výherci mohli být rovnou zapsáni na guest list premiéry.

a Rafflecopter giveaway
Určitě doporučuji zhlédnout i oficiální trailer k filmu, myslím, že dokáže opravdu nalákat. Mě osobně velmi zaujal.

(Zdroj obrázků i traileru: Bontonfilm)
Ještě více informací o filmu najdete na stránkách Bontonfilmu (zde). (:

2 komentáře :

  1. Páni. Tak tohle je skvělá soutěž. O filmu jsem zjistila teprve nedávno a musím na něj jít. Ralph Fines je úžasný herec. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá soutěž. Mám ráda tyhle typy filmu a Ralpha Finese můžu! :)

    OdpovědětVymazat