pátek 28. února 2014

Knižní přírůstky (únor 2014)


Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale to neznamená, že by tento měsíc měl být o to chudší na knižní přírůstky...

 Tato série mě láká už hodně dlouho, a tak jsem si oba vyšlé díly Železný král a Železná dcera teď, když je měli za pouhých 39 Kč v knižním outletu v Černé labuti, pořídila. Uvidím, jak se mi tato fantasy série bude líbit. ;)

 Toto jsou recenzní výtisky, za které moc děkuji nakladatelství Baronet. Jak na Monument 14 - Nebe v plamenech, tak na Temnou chodbou už najdete na blogu recenze.

Knhu Bez naděje jsem dostala na křtu YOLI, mám ji již přečtenou a recenze je na blogu. Sběratel očí je recenzní výtisk, za který moc děkuji Knižnímu klubu. Knihu mám rozečtenou a zatím je to super! :)

Válečného koně jsem si vybrala v Luxoru za knižní poukázky, které jsem dostala za konverzační soutěž v němčině. A Panika je můj historicky první recenzní e-book od CooBoo, kterému také moc děkuji! Zrovna Paniku čtu, jsem teprve na začátku, ale vypadá to dobře. Během víkendu bych chtěla knihu dočíst a napsat recenzi.

Jaký byl váš knižní únor?

13 komentářů :

  1. Já jsem si v únoru nekoupila žádnou knih, ale vyhrála jsem 3. Takže jsem nadšená. :) Bez naděje bych si taky chtěla pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, 3 vyhrané knihy? A to bylo v jedné soutěži najednou, nebo jsi vyhrála každou zvlášť? :D To máš štěstí... Jinak Bez naděje rozhodně stojí za to, mně se kniha moc líbila, taková hezky romantická a přitom i s vážnějším příběhem. :))

      Vymazat
  2. Jéé, Železná série :) ♥ Ta se mi hrozně líbí, je prostě kouzelná, a hrozně mě mrzí, že to u nás nedovydají... A těším se, co budeš říkat na Paniku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to taky mrzí. Upřímně, i když jsem měla radost, že jsem sérii sehnala tak levně, na druhou stranu mi z toho bylo i trochu smutno, protože to, že ji vyprodávají, nejspíš znamená, že už to definitivně nedovydají (do té doby se pořád mluvilo o tom, že když se zvýší prodej, tak se to třeba nakonec ještě dovydá...). Jinak vy jste všichni hrozní rychlíci, že tu Paniku máte už přečtenou a zrecenzovanou, já toho včera měla hodně do školy a tak jsem přečetla zatím jen 20 stránek! :D

      Vymazat
    2. Mně dneska končí jarní prázdniny, zítra a v neděli jdu do práce - takže spousta času s vyhlídkou na nedostatek času dělá své :D

      Vymazat
    3. Aha, tak to jo... Já právě měla jarní prázdniny už minulý týden, takže tento týden jsme toho ve škole měli hodně. (btw - k tomu minulému komentáři, samozřejmě jsem chtěla napsat *Mě to taky mrzí.", když jsem si to teď přečetla, zděsila jsem se, co jsem to zase napsala za blbost... :D).

      Vymazat
  3. Pěkné kousky a koukám, že Bez naděje si budu muset pořídit taky, už jenom díky té zajímavé obálce. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé kousky. :) Železnou dceru a krále ti závidím... :)

    OdpovědětVymazat
  5. aj ja chcem železnú dceru a krala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8( stále si to neviem zohnať za takú lepšiu cenu, závidím 8)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné přírůstky! Železného krále a dceru jsem četla a moc se mi to líbilo :-)
    Těším se na recenzi na Paniku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné knihy! :) Gratuluji k uzavření spolupráce s CooBoo! :) Kniha Sběratel očí vypadá fantasticky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Železná série se mi moc líbila! Jen škoda, že nevydají pokračování, myslím, že tato série je originální a nic nenapodobuje... Ale asi se nelíbí tak, aby se jim vyplatilo překládat a vydávat další díly :(

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné kousky. Železného krále a Železnou dceru jsem v Luxoru taky ulovila, z té ceny mě radostí málem kleplo:) Teď už jenom přelouskat ten zbytek v originále, začala jsem s novelami a zatím to jde:)

    OdpovědětVymazat