úterý 31. prosince 2013

Kouzelná knihovnička počtvrté

http://nd05.jxs.cz/542/155/aef782d462_81453041_o2.png
Projekt pořádá Abyss.
 
 Přišlo mi, že už je to dlouho, co jsem naposledy fotila na blog "Kouzelnou knihovničku", a tak jsem včera nafotila aktuální stav. Dnes jsem zjistila, že poslední fotky mé knihovničky jsou teprve z 21.září. Přesto jsem se rozhodla ty nové zveřenit, protože za poslední tři měsíce se toho relativně dost změnilo. Předem se omlouvám za některé méně kvalitní fotky, až teď jsem si všimla, že pár jich není úplně ostrých, ale snad jsou hřbety přesto čitelné.
 
Na této poličce se změnilo jen to, že přibyl Sapphique, druhý a závěrečný díl Inkarceronu.

Tady přibyla Catherine a především Zlodějka knih, kterou jsem minulý měsíc vyhrála.
 
Na této poličce je hodně nových knih - Hledání Aljašky, Den co den, Mé sladké šestnácté století, Tahle píseň ti změní život, a pak vzadu Ve tvém pokoji a Zaříkávač koní.
 
 Tady ta polička je celá nově vytvořená, starší knížky jsem šoupla dozadu. Mezi nové přírůstky oproti září patří Poslední dopis od tvé lásky, Klub zlomených srdcí, Serafína, Scarlet a Moře klidu od Knižíška.

Na mé největší poličce se změnilo jen to, že přibyl Hostitel, Byerley Turk první plnokrevník a BZRK. Jinak vše zůstalo při starém, jsou tu všechny mé oblíbené knížky od CooBoo (Anna, Divergence, Drahokamy...).

 Některé knížky mám i takto položené na starších knihách, které ve své knihovničce mám, nebo v druhých řadách. Nevyfotila jsem proto úplně celou mou sbírku knih. Tady máte aspoň jednu takovou hromádku - nemám ještě přečtené Ten, kdo stojí v koutě a Netvora, ostatní už ano.

 Nakonec jsou tu mé paperbacky, anglické a německé knihy. Tady se toho také příliš nezměnilo a téměr vše mám přečtené, až na německé vydání Perfect Chemistry, které plánuji číst v nejbližších týdnech a pak Čas mezi námi, recenzní výtisk, do kterého se chci pustit hned jak dočtu Měděného jezdce (jsem už skoro v půlce). :))

4 komentáře :

  1. Krásná knihovnička. :3 A krásné knihy... Které ti zdravě závidím... :) eS

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná sbírka, některé knížky máme i společné. Ale třeba právě trilogie Delirium mě čeká k dokoupení, Zlodějku knih jsem sice četla, ale byla bohužel půjčená. Rezistenci Cinder...:) Ale krásnéknížky, člověk si tka říká, že je za chvíli nebude mít kam dávat, protože je jich čím dál víc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná sbírka!!! :) A vyhrála jsi Zlodějku knih? Páni já ji dostala k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat