čtvrtek 28. listopadu 2013

Knižní přírůstky (listopad 2013)

Listopad byl na knižní přírůstky velmi bohatý, dost jsem utrácela a navíc se na mě dvakrát usmálo štěstí...

Začneme ale recenzními výtisky, kterých bylo tento měsíc celkem hodně. Od Egmontu jsem dostala Scarlet (recenze) a Životy, které jsme ztratili. Od Fragmentu S hlavou v oblacích (pejru) a Rozděleni časem - Bouře. A konečně od Knižního klubu novinku Hledání Aljašky.

 Z nějakého důvodu jsem měla tento měsíc pocit, že svoji knihovničku musím nutně obohatit o nějaké "koňské" tituly. Hned začátkem měsíce jsem si neplánovaně pořídila knihu Byerley Turk první plnokrevník - Příběh slavného koně. A aby těch koní nebylo málo, v knižním outletu jsem narazila na staré vydání knihy Zaříkávač koní. Navíc se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem knihu dle vlastního výběru v Halloweenském knižním hopu u Aynnara Tulrgar a vybrala jsem si knížku Zlodějka knih

 Jak už jsem napsala v úvodu, tento měsíc se mi povedlo po dlouhé době něco vyhrát a to dokonce dvakrát. Podruhé to byla Víkendovka u CooBoo a já si vybrala knihu, na kterou jsem se těšila už víc jak rok - Mé sladké šestnácté století. ♥ Posledním přírůstkem za tento měsíc je Ten, kdo stojí v koutě - objednávala jsem totiž z jednoho knihkupectví knihu jako dárek a říkala jsem si, že když už mají osobní odběr tak daleko, měla bych si objednat i něco pro sebe! :D To je pro tento měsíc vše... Co přibylo do knihovničky vám?

7 komentářů :

  1. Než jsem tě poznala záložka?? Chci taky! :D
    A ano, knížky jsou taky pěkné :)) Ať se ti líbí století :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ze záložky jsem měla ohromnou radost...už v knihkupectví jsem si všimla, že v každém Hledání Aljašky je zrovna záložka s Než jsem tě poznala a tak, když mi Aljaška přišla domů, to první, co jsem udělala, když jsem ji vybalila z obalu, je že jsem v ní hledala tu záložku! :D A naštěstí našla!

      Vymazat
  2. To je slušná hromádka :) Zlodějka knih je jedním slovem ÚŽASNÁ, to byla výborná volba. A těším se na recenzi na Hledání Aljašky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky :) Mě nepřibilo nic, ale to nevadí. Jsem ráda, že ti knížka přišla v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  4. také toho máš dost, a na Scarlet se těším, snad si ji koupím, nebo to jistí Vánoce:) A ten, kdo stojí v koutě je také na mém seznamu, snad se k němu dostanu brzy:)

    OdpovědětVymazat