sobota 21. září 2013

Kouzelná knihovnička potřetí

http://nd05.jxs.cz/542/155/aef782d462_81453041_o2.png
Projekt pořádá Abyss.

Sice to ještě není ani půl roku, co jsem naposledy zveřejnila fotky své knihovničky, ale od té doby se toho docela dost změnilo. Já předělávám knihovnu celkem často, protože nemám moc volného místa a tak pořád vymýšlím, kde by se ještě dalo uvolnit místo na nové knihy... :D V první i v druhé Kouzelné knihovničce jsem vám ukazovala i poličky mých dětských knih, ty jsem tentokrát vynechala, protože tam se teď nic nezměnilo. Tak tady máte aktuální stav mé knihovny, který by se snad v příštích týdnech neměl měnit (i když, kdo ví):

 Začneme u největší poličky. Na této poličce shromažďuji především knihy, které mají větší formát, než je obvyklé. Jsou tu především knížky od nakladatelství CooBoo. Zleva:

Měděný jezdec, Zmizelá, Erebos, Návrat z temnoty (- tyto čtyři knihy jako jediné na poličce nejsou od CooBoo), Nadpozemská, Delirium, Pandemonium, Rekviem, Divergence, Rezistence, Polibek pro Annu, Lola a kluk od vedle, Rudá jako rubín, Modrá jako safír, Zelená jako smaragd, Chvíle před koncem.

 Na další menší poličce mám knížky od Knižního klubu (samozřejmě tu nejsou všechny). Zleva:

Inkarceron, trilogie Hex Hall (Čarodějnice z Hex Hall, Démon z Hex Hall, Bitva o Hex Hall), knihy Meg Cabot (Mezi láskou a smrtí, V kůži supermodelky, Jmenuju se Nikki, Na útěku, Krajina plná stínů, V pasti, Čtvrtý rozměr lásky).

 Na této poličce najdete další knihy od Knižního klubu, od Ikaru i od dalších nakladatelství. Zleva:

Virus, Myši, (Ne)obyčejný kluk, Nemožná holka, Krásné zlo, Dívka, která sahala po hvězdách, Jestli zůstanu, Prokletý maturiťák, Mezi nebem a zemí - Setkání s duchem a Zamilované duše, Tak padne náš svět.

 Tuto poličku jsem uvolnila nedávno, starší knížky jsem dala dozadu do druhé řady. Jsou tu hlavně knížky od Egmontu a pak ještě ty zbylé od CooBoo, co nejsou na hlavní poličce. Vzadu můžete vidět ještě komínek tří knih, co se mi nikam nevešly - aneb hledám místo, kde se dá. Na této polici najdete (zleva):

Korálkování - výroba šitých šperků, Reset, Počátek, Cinder, Marcelo ve skutečném světě, Marina, V šedých tónech, Amy a Roger: Na cestě, Případ trhače jahod.

A nakonec tu mám několik paperbacků, které se mi nikam nevejdou, tak je mám dole ve skříni a taky tu mám sbírku záložek. Zleva:

Než jsem tě poznala (pracovní výtisk), Smrtící polibek, Jméno hvězdy, I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have To Kill You, My Now or Never Diary, Tommy Sullivan is a Freak, Ve stínu gilotiny, Pompeje, Du oder das ganze Leben (Perfect Chemistry), Von wegen Liebe (The DUFF), Jinx, Missing, Kill Me, Kiss Me (manwha).

Toto není celá moje knihovna, mám v pokoji spoustu starých knih a pak ještě plno knih z dětství, ale nafotila jsem jen ty aktuální poličky, kde mám YA knihy. Ten zbytek by asi stejně nikoho nezajímal a pokud chcete vidět mé dětské knížky, můžete se podívat na některý ze starších příspěvků do Kouzelné knihovničky.

Schválně jsem to počítala a na fotkách je něco přes 60 knih, na poličce own na Goodreads jich mám 145...

Jak se vám líbí má knižní sbírka? =)) 

14 komentářů :

  1. To je krásné :) A do čeho se pustíš teď - máš ještě nějakou modrou v záloze, nebo už došly? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Byla to ale opravdu náhoda, vůbec jsem si vědomě nevybírala modré knížky, až když jsem se podívala na reading challenge na Goodreads, tak mě to trklo! Ale řekla bych, že už došly, teď čtu žlutý Tak padne náš svět. :D Ale ještě mám v záloze Chvíli před koncem a i na obálce knihy V šedých tónech trochu té modré je. :D Modrá je prostě dobrá! Jinak teď plánuju číst hlavně recenzní výtisky, takže Zmizelou, Počátek, Reset a Zamilované duše. :))

      Vymazat
  2. Je vážně zajímavé sledovat, jak se ta má knihovnička postupně rozrůstá, když se podívám na fotky z doby, kdy jsem založila blog (tedy z dubna 2012) a porovnám je s těmito, příjde mi, že jsem dřív neměla skoro žádné knihy. :D Dokonce i když porovnám fotky z dubna tohotu roku s těmi dnešními, tak zjišťuji, že mi za těch 5 měsíců přibylo víc knih, než bych si myslela. Člověku to vůbec tak nepříjde, když mu ty knihy přibývají postupně, ale jestli to půjde tímhle tempem dál, tak nevím, kam to všechno jednou dám...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné knihy, některé mám a jiné bych chtěla taky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná zbierka, krásne kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná knihovnička :) Páni, ty máš Mediátora? Kdes k němu přišla? já myslela, že je dneska už k nesehnání..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První díl Mediátora jsem sehnala jednou v buxu, pátý a šestý díl v různých výprodejích v Luxoru. Třeba pátý díl dodnes prodávají v Neoluxoru na Hlavním nádraží v Praze za 59 Kč. Jinak je to náhoda, že na nějaký díl narazíš, druhý, třetí a čtvrtý díl se už asi nedá sehnat vůbec. Možná ještě v nějakých antikvariátech, ale nevím. Běžně v prodeji Mediátor už opravdu není... :( :/

      Vymazat
  6. Krásne knižočky 8) Mnohé tituly mám aj aj 8)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc za všechny vaše komentáře! =)

    OdpovědětVymazat