úterý 30. července 2013

Knižní přírůstky (červenec 2013)


Pravdou je, že jsem o prázdninách nechtěla nic kupovat, ale znáte to. I když toho není za červenec mnoho, protože jsem si nepsala o žádné recenzní výtisky, pár knížek se mi tu nahromadilo a já teď musím předělat celou knihovničku, abych tam ty nové knížky vůbec narvala. Nevím, jak to budu dělat dál, už nemám volné místo...


Ale přesto, jednu knihu jsem přece jen v plánu měla. A to německý překlad The DUFF. Knihu jsem už sháněla ve Vídni i ve Weidenu, koupila jsem ji ale až teď v Mnichově. Výjimečně jsem dala nové knížce přednost před staršími kousky a začala ji číst hned po příjezdu z dovolené. A můžu vám ji jen doporučit, byla jsem z ní opravdu nadšená, je to skvělé čtení! Zatím bezkonkurenčně nejlepší knížka, kterou jsem za toto léto přečetla... Doufám ale, že to není toto léto poslední knížka, které jsem dala bez zaváhání 5 hvězdiček.



 Slavného knižního srazu ve Zlíně jsem se sice nemohla zúčastnit, ale díky Freckles mám aspoň krásné tři knížky z outletu. Celý tento nákup vyšel na pouhých 525 Kč, což je zhruba polovina běžné ceny knih... Už mám konečně kompletní trilogii Delirium + Chvíli před koncem od téže autorky, Lauren Oliver. A jako třešnička na dortu - Měděný jezdec, na kterého jsem opravdu velmi, velmi zvědavá a moc se na čtení těším!


A tady společné foto...4 kousky sice není zdánlivě hodně, ale třeba takový Měděný jezdec by vydal za několik knih. :D Rozhodně si nemůžu stěžovat, že nemám co číst. To teda vážně ne. Jak jste na tom vy?

9 komentářů :

  1. Pěkné kousky. :) Chvíli před koncem a Rekviem bych si chtěla pořídit.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle vyfocená na fotce je DUFF (ten německý název si nezapamatuju, a ne a ne :D ) pěkná, na Goodreads se mi ta německá obálka nikdy moc nezamlouvala.
    A Měděný jezdec... no doufám, že se přidáš k většině, a budeš ho zbožňovat :) prostě doufám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta německá obálka vážně není špatná, i když je pravda, že není ničím typická zrovna pro The DUFF, ale upřímně mě ani originální obálka nijak neoslovila, i když možná naživo vypadá lépe... :)
      A věř mi, že já také doufám, že budu Měděného jezdce zbožňovat. Jinak si mě nepřej... :D

      Vymazat
  3. Měděného jezdce bych si opravdu ráda přečetla! :)
    Chvíli před koncem teď momentálně čtu. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doufám, že se Chvíle před koncem líbí...

      Vymazat
  4. The Duff v nemčine? :D Neviem, či by som také niečo dokázala prečítať. Skončila by som asi na konci prvej vety ak nie prvého slova :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď zase docela bojuju s anglickými knížkami, vydržím tak tři stránky a pak to vzdávám... :D I když už jsem něco v angličtině i přečetla...

      Vymazat
  5. Chvíle před koncem je báječná kniha. Nejdříve jsem ji tedy měla chuť odložit, ale teprve u další kapitoly/dne se ukázalo jak je dobrá :)

    OdpovědětVymazat