sobota 25. května 2013

Knižní přírůstky (květen 2013)


Měsíc květen byl na knihy relativně bohatý, tak se pojďte podívat, jaké kousky přibyly v mé knihovničce...

Jako první tu mám recenzní výtisky, za které děkuji nakladatelství Fragment. Na obě knížky již najdete recenze na blogu. Výkřik do tmy se mi opravdu moc líbil, Prokleté město bylo o něco slabší, ale nebylo to úplně špatné.

Dále tu mám úlovky z knižního veletrhu Svět knihy (článek o něm si můžete přečíst zde). Lolu a kluka od vedle jsem si z veletrhu chtěla odvézt za každou cenu, Myši jsem koupila ve slevě a Křížovky jsou dárkem od Knihcentra. Veletrh byl opravdu skvělý a moc jsme si ho s kamarádkou užily.

Taky jsem trochu nakupovala na internetu a objednala jsem si tyto dvě krásky. Už o nich uvažuju přes rok a teď mě vyšly velmi levně - jedná se o thriller Krásné zlo a román Jestli zůstanu.
 
Na konec tu mám recenzní výtisk od Knižního klubu, respektive od nakladatelství Ikar, a to román Než jsem tě poznala, který vychází 11.června. Knihu zrovna čtu a zatím je to vážně skvělé čtení!

To je pro tento měsíc vše... ;)

13 komentářů :

  1. Lolu závidím, vypadá úplne super ;) Krásne zlo je fajn a na Jestli zustanu a Prokleté mesto ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Lolu se hodně těším, asi si ji nechám na léto, to bude super čtení... :)

      Vymazat
  2. Tiež Lolu závidím. Teším sa na recenziu a dúfam, že si ju čoskoro aj ja kúpim :) A Jojo Moyes ma celkom zaujíma a rada by som si od nej tiež niečo prečítala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem za půlkou Než jsem tě poznala a je to vážně hodně emotivní kniha, ale výborná, myslím, že za přečtení určitě stojí...

      Vymazat
  3. Moc pekné přírůstky. :) Jestli zůstanu jsem četla.Je to opravdu nádherná kniha.Prokleté město a Krásné zlo Ti závidím. :) Snad si je také někdy pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné zlo mají teď např. u Dobrovského (ale dá se sehnat i jinde) za 79 Kč, takže bych s koupí neotálela... ;) Na Jestli zůstanu jsem zvědavá, snad budu sdílet tvůj názor.

      Vymazat
    2. No to mi povídej. Napsala jsem Ti hodnocení a zrovna jsme jeli v ten den do Ostravy a Dobrovského jsem navštívila a knihu si tam koupila. :D :))

      Vymazat
  4. Než jsem tě poznala vypadá naprosto super, už se těším, co na to celkově řekneš, abych věděla, jestli si ji mám pořizovat... S naším podobným vkusem to bude skoro tutovka :D
    Jestli zůstanu jsem si taky koupila, sice jsem to neplánovala, a už jsem to četla, ale za 29 Kč? No nekupto :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na Než jsem tě poznala bude brzy, sice mi zbývá ještě asi 160 stránek, ale timhle tempem ji dočtu možná ještě dnes... Ale už teď můžu říct, že je to úžasná kniha. Jedna z těch, která tě poznamená a musíš o ní pořád přemýšlet...

      Vymazat
  5. Super přírůstky! :)) Lola byla tenhle měsíc pro mě taky jasná volba - moc se těším, až se do knížky pustím. Krásné zlo vypadá zajímavě :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že bude Lola stejně kouzelná jako Anna. :)) Na Krásné zlo jsem zvědavá, uvidím, co se z toho vyklube...

      Vymazat
  6. Prokleté město by som chcela 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě upřímně příliš nenadchlo, ale pokud se ti líbila Lovkyně snů, pravděpodobně se ti bude líbit i Prokleté město... ;)

      Vymazat