pondělí 31. prosince 2012

V příštím roce budu číst...

Knížky, na které mi v tomto roce už nezbyl čas, ale už se těším, až se k nim dostanu příští rok:

Hra lží (Hra lží, #1) Loď mezi hvězdami (Vesmír, #1) Blbá sázka o fajn kluka Bezchybná Pod nekonečnou oblohou (Nebe, #1)
Bitva o Hex Hall Modrá jako safír (Edelstein Trilogie, #2) Na útěku (Airhead, #3) Mezi láskou a smrtí Virus (Viráti #1)
Rezistence (Divergence, #2) Nadpozemská (Unearthly, #1) Delirium (Delirium, #1) Marina Marcelo ve skutečném světě
Du oder das ganze Leben (Perfect Chemistry, #1) Tommy Sullivan Is A Freak I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You (Gallagher Girls, #1) Případ trhače jahod Jméno hvězdy (Stíny Londýna, #1)
První řádek jsou knihy, které mám půjčené z knihovny, další tři řádky jsou moje vlastní knížky.
Abych pravdu řekla, nevím, jesti se ještě vrátím ke knize Pod nekonečnou oblohou, mám ji rozečtenou, ale vůbec mě to nebaví. Prý se to ještě rozjede, ale nevím, jestli se vůbec dokážu prokousat přes půlku.

Hned začátkem ledna chci začít číst Hru lží a potom Loď mezi hvězdami. A taky Bitvu o Hex Hall. :))

8 komentářů :

  1. To je jeden lepší kousek než druhý! :)) Všechno (jen Bezchybná mi zase tak bezchybná nepřišla) schvaluju :D ;) Zvlášť jsem zvědavá, co řekneš na tu Ally Carter. A pokorně se přiznávám, že jsem vůbec nevěděla o téhle knížce od Meg, Tommy Sullivan... Poprvé o ní slyším. Tak napiš recenzi, ať vím, jestli stojí za přečetení :)
    Přeji ti hezký rok 2013 a ať máš pěkné počtení - ať mám zase pěkné počtení já, přeci jen, máš velice podobný vkus jako já, takže na tvá doporučení ráda dávám :) V příštím roce se konečně plánuju dostat k Popelce (či jak se to přesně jmenuje, nějak si nevzpomínám :D) od K.Kuhn a konečně dočíst Hex Hall sérii, zatím mám za sebou jen první díl - já ostuda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bezchybnou jsem narazila náhodou v knihovně, když mě to nebude bavit, nemusím to číst celé, nemám od toho žádná velká očekávání... Na Ally Carter jsem taky zvědavá, ale trochu se bojím té angličtiny, jestli tomu budu rozumět. Ta knížka od Meg se v originále jmenuje Pants on Fire, možná ji znáš spíš pod tímto názvem, Britové ji přejmenovali kdovíproč na Tommy Sullivan is a Freak. Budu se snažit recenzi napsat, ale nic neslibuju, ty recenze nějak nestíhám, ale určitě napíšu minimálně nějaké kratší shrnutí na Goodreads.
      Doufám, že se ti ta Popelčina kletba bude líbit, nerada bych tě zklamala a Hex Hall rozhodně doporučuju, je to moje srdcovka. První dva díly jsem četla už dvakrát a rozhodně ne naposled a na třetí díl už se moc těším.
      Také ti přeji vše nejlepší do nového roku, hodně štěstí, zdraví a pěkných knížek. =) Já na tvé doporučení také dávám. :)) Užij si Silvestr a Nový rok!

      Vymazat
    2. ahááá, Pants on Fire znám :D tak to jo, Britové si to občas přejmenovávají :) Třeba Jak začíná láska je v originále The Boy Next Door a ve VB je to The Guy Next Door - to sice není příliš velká změna, ale stejně :)
      Mimochodem to, že můj blog považuješ za jeden z tvých oblíbenců, je opravdu ta nejlepší pochvala, jakou může člověk dostat :) Děkuji :)) Pořád ještě mě překvapuje, že mi to vydrželo tak dlouho a že to někdo OPRAVDU čte :D

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec zač, zasloužíš si to! Na tvém blogu na rozdíl od jiných opravdu čtu snad skoro všechny články. A rozhodně nejsem jediná, kdo považuje tvůj blog za jeden z nejoblíbenějších. =)

      Vymazat
  2. Většinu těchto knih bych si taky chtěla přečíst :) Rozhodně ale neváhej s Modrou jako safír :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudu, už se na ni moc těším, Rudá byla skvělá! :))

      Vymazat
  3. Ze seznamu jsem četla jen Hex Hall, ale na Nadpozemskou a Mezi láskou a smrtí se chystám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná sbírka knížek, pravda úplně všechny nejsou můj šálek kávy, ale to neznamená, že bych si je nepřečetl :), už ty obálky jsou moc dobré

    OdpovědětVymazat